Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Έναρξη προτετοιμασίας


Αύριο, Δευτέρα 26-07-2010, αρχίζει επίσημα η προετοιμασία της ομάδας του Α.Ο. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, 2010-2011. Η ομάδα του Α.Ο.Β. θα ξεκινήσει την προετοιμασία της, επιχειρώντας να διατηρήσει τις καλές εμφανίσεις του παρελθόντος και να συνεχίσει την επί της ουσίας καλλιέργεια, ηθική, πνευματική και σωματική, των αθλητών της. Μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Α.Ο.Β., το σύνολο του έμψυχου προσωπικού δυναμικού της ομάδας θα εργάζεται για την καλύτερη αγωνιστική βελτίωση του συλλόγου.

Α.Ο.ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ

Εκπρόσωπος Τύπου: Μαυρίδης Γιώργος.

e-mail: aovistonidas@yahoo.gr aovistonidas@hotmail.com

web-blog: aovistonidas.blogspot.com

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Φιλικός αγώνας (24-07-2010)


Φιλικό αγώνα με τους παλαίμαχους της ομάδας «Άγιος Γεώργιος Κύπρου» έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου, 24 Ιουλίου 2010, η ομάδα του Α.Ο. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ. Οι παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας του Α.Ο.Β. σε μια προσπάθεια προώθησης των καλών σχέσεων ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο, έδωσαν φιλικό αγώνα με την ομάδα των παλαίμαχων Αγίου Γεωργίου Κύπρου, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Πατατιάδα 2010».
Ο αγώνας διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου, στις 18:30 στην έδρα της ομάδας του Α.Ο.Β., που βρίσκεται στην περιοχή της Φελώνης –Ξάνθης. Του αγώνα προηγήθηκε εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Βιστωνίδας, την Ένωση Κυπρίων Ξάνθης και τις δύο ομάδες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι δύο ομάδες αντάλλαξαν τιμητικές πλακέτες, επιβραβεύοντας παλαίμαχους ποδοσφαιριστές για τη συμβολή τους στον αθλητισμό και στη συμφιλίωση των δύο περιοχών. Παράλληλα, μέσω της εκδήλωσης, όπως και του αγώνα, οι δύο ομάδες θέλησαν να διακηρύξουν τη διασυλλογική τους συνεργασία, που στόχο έχει την προώθηση των διαφορετικών ιδεολογικών αθλητικών πεποιθήσεων, που εκφράζει ο κάθε σύλλογος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους φίλους των συλλόγων , που παραβρέθηκαν στο γήπεδο. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές παρέδωσαν μαθήματα ήθους, αξιοπρέπειας και ευγενούς άμιλλας στους νεότερους, αποδεικνύοντας εμπράκτως πως ο αθλητισμός οφείλει να πρεσβεύει τη συμφιλίωση των λαών και να προωθεί τον πολιτισμό.
Ο Α.Ο. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά των Άγιο Γεώργιο Κύπρου για τον φιλικό αυτόν αγώνα, όλους όσοι συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο στις διαδικασίες διοργάνωσης του αγώνα και φυσικά όλους όσοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο της ομάδας και στήριξαν με την παρουσία τους το εγχείρημα αυτό.

Α.Ο. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ

Μαυρίδης Γιώργος, εκπρόσωπος τύπου.
aovistonidas@yahoo.gr
aovstonidas@hotmail.com

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Α.Ο. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γεώργιο Μαυρίδη, στη θέση του εκπρόσωπου τύπου της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γεώργιος Μαυρίδης αναλαμβάνει και επίσημα από σήμερα, Σάββατο 24 Ιουλίου, την επικοινωνιακή εκπροσώπηση της ομάδας μας. Ο Α.Ο. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ σε μια προσπάθεια αναβάθμισης του επιπέδου λειτουργίας και οργάνωσης του τμήματος ενημέρωσης της ομάδας, προσλαμβάνει τον Γ. Μαυρίδη στη θέση του εκπροσώπου τύπου. Από σήμερα και στο εξής, όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (τοπικά, υπερτοπικά, μητροπολιτικά) θα ενημερώνονται πλήρως για όλα τα νέα της ακαδημίας, ενώ παράλληλα θα μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για την ομάδα από τον εκπρόσωπο τύπου.

Το προφίλ του νέου εκπροσώπου τύπου:

Ο Γεώργιος Μαυρίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Διομήδεια Ξάνθης. Σπούδασε και αποφοίτησε με άριστα από το τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε διάφορα περιοδικά πανελλαδικής εμβέλειας, καθώς και σε τοπικά μέσα. Σήμερα εργάζεται στην εφημερίδα «Αδέσμευτη», στο τμήμα ηλεκτρονικής σελιδοποίησης.»

Α.Ο. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ

e-mail: aovistonidas@hotmail.com

aovistonidas.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...